Samenwerkingspartners

Korrelatie werkt samen met verschillende organisaties en instanties. Een greep uit de vele samenwerkingspartners:

MIND

MIND is een beweging van en voor alle mensen die te maken hebben met psychische problemen. Samen zetten we ons in om psychische problemen te voorkomen en mensen met psychische problemen te ondersteunen. MIND is een initiatief van Fonds Psychische Gezondheid/Korrelatie en MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid.

www.wijzijnmind.nl

Nationale Zorgnummer

Het Nationale Zorgnummer is dé advieslijn over zorg of ondersteuning. U kunt vragen stellen of vertellen met wie u een appeltje te schillen heeft en waarom. U krijgt advies en helpt het Nationale Zorgnummer op te komen voor uw belangen. Het Nationale Zorgnummer is van MIND, Ieder(in) en Patiëntenfederatie Nederland.

www.nationalezorgnummer.nl

Dela

Korrelatie biedt cliënten van Dela hulp, informatie en advies bij hun rouwverwerking.

www.dela.nl

Centraal Administratie Kantoor (CAK)

Sinds 1 oktober 2016 heeft Korrelatie een zakelijke afspraak met het Centraal Administratie Kantoor (CAK), het kantoor dat o.a. de persoonsgebonden budgetten toekent danwel afwijst. Korrelatie verzorgt voor CAK de telefonische opvang van hulpvragers met suïcidedreiging.

www.hetcak.nl

Zilveren Kruis/Achmea

In opdracht van Zilveren Kruis/Achmea heeft Korrelatie een aparte, gratis te bellen telefoonlijn geopend waar (collectief) verzekerden van een aantal schadeverzekeringen laagdrempelige psychosociale en psychische hulp kunnen krijgen.

www.zilverenkruis.nl