Voor omroepen

Nazorg & redactionele input

Programmamakers, verslaggevers, researchmedewerkers en overige omroepmedewerkers kunnen een beroep doen op Korrelatie voor:

  • Aftiteling voor professionele hulp na afloop van een uitzending. Zie hier een voorbeeld van een samenwerking tussen Korrelatie en een omroep. Bron: AD:20150211 AD Korrelatie en SpangaS
  • Een vermelding van het telefoonnummer van Korrelatie en/of een chatbutton op een website van een programma/omroep, etc.
  • Informatie over patiëntenverenigingen, lotgenotengroepen of deskundigen (Korrelatie heeft een uitgebreid actueel adressenbestand waarin ruim 25.000 organisaties zijn opgenomen)
  • Onderwerpen inzake psychische en psychosociale problemen waar Korrelatie redactionele input voor kan aandragen in de vorm van een artikel of persbericht
  • Gezamenlijk uit te werken thema-programma’s

Korrelatie beschikt zelf niet over namen en adressen van cliënten die bijvoorbeeld als ervaringsdeskundige in een programma op kunnen treden. Dit houdt verband met de anonimiteit van onze dienstverlening.

Meer weten?
Download hieronder de aftitelkaart of neem contact op met Korrelatie:

Aftitelkaarten

De aftitelkaarten zijn voor de omroepen als diverse bestanden te downloaden. We verzoeken u vriendelijk ons ervan op de hoogte te stellen als u gebruik wilt maken van onze aftitelkaarten. U kunt hiervoor contact opnemen met persvoorlichter Saskia Oskam via saskia.oskam@wijzijnmind.nl of 033 – 422 01 99/06-48 59 22 70.

Aftitelkaart: ‘Korrelatie elke werkdag’

Kies een van de onderstaande bestanden.

‘Korrelatie elke werkdag’ – volvlak

‘Korrelatie elke werkdag’ – verticaal

‘Korrelatie elke werkdag’ – liggend

korrelatie-voor-omroepen-aftitelkaart-elke-werkdag-liggend-klein

Aftitelkaart: ‘Korrelatie nu’

Download hier alle bestanden in een zip-bestand of kies een van de onderstaande bestanden.

‘Korrelatie nu’ – volvlak

‘Korrelatie nu’ – verticaal

‘Korrelatie nu’ – liggend

korrelatie-voor-omroepen-aftitelkaart-nu-liggend-klein