Voor de pers

Ben je journalist, programmamaker, blogger of webredacteur en wil je meer informatie over MIND, Korrelatie en onderwerpen op het gebied van psychische en psychosociale problemen? Neem dan contact op met persvoorlichter Saskia Oskam.

Korrelatie wordt het meest benaderd door mensen over psychische problemen zoals depressie en angst, gevolgd door relatieproblemen en mishandeling en (seksueel) geweld. Maar ook voor rouwverwerking, opvoedproblemen, seksualiteit en andere onderwerpen weten mensen Korrelatie te vinden.

Woordvoerders
Onze psychologen Jean-Pierre van de Ven en Lidewy Hendriks beschrijven diverse psychische/psychosociale problemen en wat de mogelijke problemen en oorzaken, én eventuele oplossingen ervoor zijn. Ook verwijzen ze naar hulplijn Korrelatie voor anoniem advies en/of naar tips, een test of meer informatie op de website van MIND.

Contact

Neem voor een kennismakingsgesprek, informatie en het maken van een artikel, interview of optreden contact op met persvoorlichter Saskia Oskam via saskia.oskam@wijzijnmind.nl. Bellen kan via 033 – 422 01 99 en 06 – 48 59 22 70.

LET OP: Korrelatie gaat niet in op commerciële verzoeken, wij werken uitsluitend op basis van free publicity.

Hieronder tref je onze meest recente persberichten aan.